Spor Haber Girişi : 17 Mart 2023 12:20

JORGE JESUS'TAN KİMSE BU TEPKİYİ BEKLEMİYORDU! SAMPAOLİ'YE ULAŞAMAYINCA ÇILGINA DÖNDÜ

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Fenerbahçe, sahasında Sevilla'yı 1-0 mağlup etti. Zorlu maç öncesi iki takım da sahaya çıktığı esnada sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus'un bir olay karşısında oldukça öfkelendiği görüşmüştü. Portekizli hocanın, başarılar dilemek için meslektaşı Jorge Sampaoli'ye ulaşamadığı ve bu nedenle etrafındaki kalabalığa sinirlendiği ortaya çıktı. İkili daha sonra birbirlerine sarılarak fotoğraf çektirdi.

 

Fenertbahçe  Sevilla'yı Kadıköy'de 1-0 mağlup ederken İspanya'da aldığı 2-0'lık mağlubiyet nedeniyle Avrupa'ya veda etti. Karşılaşma öncesinde Jorge Jesus'u sinirlendiren bir olay yaşandı.

 

SAMPAOLI'YE ULAŞAMAYINCA SİNİRLENDİ 

 

 Fenerbahçce  Teknik Direktörü Jorge Jesus, takımlar sahaya çıktığı sırada meslektaşı Jorge Sampaoli'ye başarılar dilemek istedi. Ancak Portekizli hoca, etrafındaki kalabalık nedeniyle Sampaoli'ye ulaşamadı. Bunun üzerine sinirlenen Jesus kalabalığa tepki gösterdi.

 

KALABALIĞA TEPKİ GÖSTERDİ

 

Daha sonra Jorge Jesus, Sampaoli'ye ulaşm

ayı başardı ve ikili birbirilerine sarılarak fotoğraf çektirdi. Büyük heyecana sahne olan mücadeleyi 1-0 kazanan temsilcimiz, İspanya'da 2-0 mağlup olması nedeniyle UEFA Avrupa Ligi'ne son 16 turunda veda etti

 

Haber Paula Papureanu